vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal de proporții în fotbalul craiovean. Mititelu și Sorin Cârțu au răbufnit

Tensiunile din fotbalul craiovean au atins, din nou, cote alarmante. Adrian Mititelu a lansat acuzații grave la adresa lui Sorin Cârțu. Totul a plecat de la declarațiile președintelui de la CSU Craiova, care spunea că este sigur că CFR Cluj o să învingă Farul fără probleme, în ultima etapă. Astfel, patronul de la FCU Craiova nu s-a ferit să critice încă o glorie a Craiovei Maxima. Totodată, și contrele recente dintre Cârțu și Marcel Pușcaș au alimentat reacția lui Mititelu.

M-au enervat tare declarațiile lui Sorin Cârțu. Am fost la un pas să rup silenzio stampa. Cum să nu mă supere? Nu vă amintiți că în 2012 a fost la Adunarea Generală când s-a validat excluderea Universității Craiova? Mircea Sandu a zis celebra frază: «Domnule Cârțu, preluați frâiele!». El a fost complicele distrugerii Universității Craiova. El a fost prieten cu toți dușmanii Universității, a iubit echipa asta doar cât a fost el în club. Am tăcut și n-am vrut să fac scandal. Chiar am vrut să fac o pace cu Rotaru. Fiul meu a fost cel care a insistat și m-a rugat pentru binele fotbalului craiovean, dar când văd ce aroganță au… păi, stați, că vă spun eu cum stau lucrurile.

Eu tot timpul am lucrat pentru corectitudine și vin niște profitori din fotbal și ne atacă pe noi. Nu e corect! Vă spun eu de Cârțu cum era el, cum și-a bătut joc de familia colegilor lui de echipă și câte nenorociri…. cine l-a gonit pe Oblemenco din Craiova? El l-a gonit! În 1993, el l-a gonit de la club. De ce a murit în Maroc Oblemenco? De ce n-a avut un loc la Universitatea Craiova? De ce stătatea Oblemenco ca câinele plecat? L-am văzut la un meci că se pupa cu Clara Oblemenco. Mi-a venit silă când am văzut, știind cum gândea el despre Oblemenco. Și câte blaturi a făcut! Cârțu a fost membru al Cooperativei, dacă nu știți. E omul care a băgat Craiova în cele mai rușinoase blaturi posibile. Când era la Extensiv, vindea meciurile pe bandă rulantă. El acum vorbea de Hagi. El vorbea pentru că știe toată viața lui ce a făcut. A distrus fotbalul ca antrenor, a nenorocit echipe pe unde a fost. , a declarat Adrian Mititelu pentru Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sorin Cârțu nu l-a iertat pe patronul de la FCU Craiova. Gloria Universității Craiova l-a făcut praf pe Adrian Mititelu, pe care l-a comparat cu Vidocq, un infractor convertit în om al legii. Acel personaj era considerat, mai de grabă, un informator. Totodată, președintele clubului condus de Rotaru i-a adresat mai multe cuvinte grele lui Mititelu.

Pe mine nu mă interesează ce spune Mititelu. Eu nu îi dau explicații lui Vidocq. Nu e nicio poreclă. Nu intru în polemici cu Vidocq. Era un serial la noi, pe timpuri. El probabil că l-a prins. Foarte bine, să fie dezlănțuit. Nu mă interesează ce spune. Chiar nu mi-am făcut în agenda asta de când funcționează sau nu relația cu Mititelu. Nu intru în polemici. Asta a fost nenorocirea mea în viață, că am fost de foarte multe ori criticat de mediocri. Am ajuns ținta polemicilor unor mediocri. Nu ai cum să te aperi și să ții polemică, n-ai ce dialog să ai cu mediocrul. Iar la el e și un caz special, fiind în poziția lui Vidocq. Mai ales atunci nu port discuții cu Vidocq. Nu mă interesează de cealaltă Craiovă. Nu mă bucur de răul altuia, nu îmi pare rău de binele lui. Niciodată, nu mă interesează. Eu am viața mea. Era un ocnaș de umbla cu bila la picior, așa îl țin eu minte că eram mai copil. Mi-a plăcut serialul la vremea respectivă. I-am mai spus eu o dată că are capul cât damigeana și mintea cât dopul. Cum să comentez eu ce spune el. Doar să emani așa ceva din creierașul ăla (n.r. – că Universitatea s-a temut să joace cu FCU în finala pentru Conference League). Eu vorbesc cu ăsta… nu are reabilitarea făcută și vine să analizeze lumea. Cine vrea să se legitimeze cu ce spune, e treaba lor. Dar ce treabă am”, a declarat Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Politica