miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat bătut pe câmp de un tânăr

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Rast a fost reținut de polițiștii doljeni după ce a bătut un bărbat de 56 de ani, din comuna Sălcuţa. Conflictul dintre cei doi a pornit după ce tânărul a fost prins că-și păștea oile apropierea unei culturi de lucernă.

”Ieri, 29 mai a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un bărbat de 56 de ani, din comuna Sălcuţa, ar fi fost agresat fizic de un tânăr de 29 de ani, din comuna Rast, în timp ce se aflau pe un câmp din extravilanul satului Plopşor. În fapt, bărbatul l-ar fi surprins pe tânărul din comuna Rast în timp ce păştea o turmă de ovine în apropierea unei culturi de lucernă, între cei doi izbucnind un conflict, moment în care tânărul l-ar fi agresat fizic pe bărbat, provocându-i acestuia leziuni traumatice”, potrivit IPJ Dolj.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în vederea luării unei măsuri preventive.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica