duminică, iulie 21, 2024

Ultima ora

Sport

Activități și surprize de 1 Iunie, la Zoofetărie

Craiovenii sunt așteptați în Parcul „Nicolae Romanescu” pentru a sărbători, într-un cadru natural superb, Ziua Internațională a Copilului.

Muzică, teatru, atelier de pictură, jocurile copilăriei, pictură pe față, plantat de flori și alte surprize fac parte din programul zilei, spun organizatorii.

Între orele 9.00 -11.00, copiii pasionați de grădinărit sunt așteptați la Serele RAADPFL din parc pentru o experiență inedită. Sub îndrumarea specialiștilor, cei mici vor putea planta floricele și vor afla cum trebuie îngrijite plantele.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Zoofetăria va fi, pe 1 iunie, loc de distracție și joacă. Tot acolo, elevi talentați de la Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova vor performa (momente muzicale, atelier de pictură) iar artiști îndrăgiți de la Teatrul pentru copii și tineret „Colibri” vor susține un spectacol interactiv.

”Pentru activități creative, ne-am pregătit cu cretă colorată, plastilină, culori și planșe de colorat”, spun organizatorii.

Zoofetăria a fost inaugurată anul trecut. În căsuța colorată, realizată la Tabăra de sculptură, se comercializează dulciuri și răcoritoare, iar zona exterioară, împrejmuită cu gard, este amenajată atractiv pentru cei mici: piese de mobilier urban, realizate cu personaje de desene animate, și picturi pe ziduri.

În imediata apropiere a Zoofetăriei se află Terariul, un alt punct de atracție pentru cei mici, țarcul maimuțelor dar și voliera pentru păsări exotice (amenajată în fosta grotă a ursului), iar la doi pași puteți admira celelalte exemplare care fac parte din Grădina Zoologică.

Alte activități, aflate în administrarea RAADPFL Craiova, pe care le puteți face în Parcul „ Nicolae Romanescu” sunt plimbarea cu barca sau hidrobicicleta pe lac, și plimbarea cu karturile, pe circuitul de la Velodrom.

Program 1 Iunie 2023 RAADPFL Craiova – Parcul „Nicolae Romanescu”.

–    Orele 9.00 – 11.00 Ziua Porților Deschise Sere
–    ZOOFETARIE:
–    10.00-13.30 Activități recreative (desenat, modelat plastilină, desene pe asfalt, jocurile copilăriei)
–    12.30 – 13.30 – Teatrul „Colibri”-   spectacol interactiv
–    16.00 – 18.00 – elevi de la Liceul de Arte „Marin Sorescu” Craiova – atelier de pictură și momente muzicale.

Politica