vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

”Pătura care citește”: O carte, o pătură şi sute de pasionaţi de lectură în aer liber, la Craiova

Craiovenii pot petrece o după-amiază sub semnul lecturii, pe pajiștea din spatele Statuii „Mihai Viteazul”, în data de 1 Iunie, în cadrul unei noi ediții a evenimentului cultural „Pătura care citeşte”.

Ajuns la cea de-a cincea ediție, „Pătura care citește” a devenit un eveniment așteptat cu nerăbdare de craiovenii care vor să petreacă o după-amiază citind o carte în aer liber, așezați pe o pătură, sau urmărind un spectacol de muzică și poezie.

Pentru cei care nu vor lua de acasă o pătură sau o carte, bibliotecarii au soluții: vor pune la dispoziție, ca în fiecare an, pături și cărți atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Programul manifestărilor va cuprinde numeroase evenimente culturale: lecturi publice,  spectacol de muzică și dans oferit de elevi ai școlilor craiovene, expoziție de pictură organizată de Cenaclul de Arte Vizuale ”Constantin Brâncuși”, sesiune de Portrete la minut realizate de artist plastic Eugen Dumitru și artist plastic George Lazăr, membri ai ”Cenaclului de Arte Vizuale Constantin Brâncuși„ și multe alte surprize.

Pe toată durata evenimentelor, bibliotecarii vor oferi celor mici baloane, materiale promoționale, culori și cărți de colorat, pictură de față.

Evenimentul va avea loc în data de 1 Iunie, în intervalul orar 18.00-21.00, în centrul Craiovei, în spatele statuii „Mihai Viteazul”.

Politica