miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

I-a smuls telefonul din mână, în mijlocul străzii

Doi bărbați au fost prinși fără permis de conducere și sub influența alcoolului, la volan

Un tânăr de 26 de ani, din Târgu-Jiu, a fost reținut după ce i-a smult telefonul din mână unei femei, în mijlocul străzii.

„La data de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminle au reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din probatoriul administrat, polițiștii au stabilit că tânărul, în timp ce se afla pe strada Victoriei, din localitatea de domiciliu, i-ar fi smuls telefonul din mână mamei sale, după care ar fi fugit. Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului”, potrivit IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un alt bărbat, din Turceni, a fost prins fără permis de conducere, la volan. „La data de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni au depistat în flagrant, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66-Plopșoru, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are suspendat acest drept”, potrivit sursei citate.

Un bărbat de 36 de ani, din Târgu Jiu, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Digului, din localitatea de domiciliu și fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice”, a mai transmis sursa citată.

Politica