vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-a dat startul lucrărilor la mănăstirea de la Castelul Roșianu

Au început lucrările la Castelul Roșianu din Turburea, în acest sfârșit de săptămână. Au fost demarate și lucrări de amenajare a terenului pe care va fi construită o mănăstire. În iunie 2022, în apropierea conacului Roșianu, a fost sfințită și piatra de temelie pentru construcția mănăstirii ce va fi amplasată în zonă.

Mănăstirea va avea o capacitate de o mie de persoane. Proiectul complex mai include și asfaltarea drumului de acces către castel, precum și construirea unei parcări. În plus, planul care este mult mai complex include construirea unor chilii, unui amfiteatru și unei biblioteci în complexul renovat.

Acesta va include și o sală de mese cu o capacitate de 400-500 de persoane, două pavilioane de cazare cu o capacitate totală de 300 de persoane, precum și o sală de sport pentru 350 de persoane. Se va amenaja un spațiu de campare pentru 500 de persoane, 20 de căsuțe de lemn pentru cazare, dar și un spațiu dedicat atelierelor de pictură, cultură, olărit sau broderie, potrivit pandurul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica