vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO. Tâlharii din tramvai au fost reținuți. Sunt doi minori din Craiova

Polițiștii din cadrul Sectiei 3 Craiova au dispus măsura reținerii față de doi minori, ambii de 14 ani, din municipiul Craiova. Decizia a fost luată în urma agresiunilor comise în seara zilei de 17 mai. Atunci, doi elevi din Craiova au fost agresați aseară de un grup de tineri în timp ce se aflau într-un tramvai. Detalii AICI.

În fapt, aceștia sunt bănuiți că în seara zilei de 17 mai a.c., în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea București, din municipiul Craiova, ar fi exercitat acte de violență asupra a doi minori, ambii de 15 ani, fiind distrus un ceas de mână și sustrasă suma de 5 lei”, informează IPJ Dolj.

Prin extinderea cercetărilor, polițiștii au stabilit că anterior evenimentelor din mijlocul de transport, cei doi minori de 14 ani, prin folosirea de acte de violență, ar fi solicitat sume de bani de la doi minori de 11 și 12 ani, dar fără a le sustrage acestora bunuri sau valori.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii l-au reținut pe unul dintre minori sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, tentativă la tâlhărie calificată și lovire sau alte violențe, iar cel de-al doilea sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de lovirea sau alte violențe, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei de sâmbătă, persoanele reținute urmau să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Politica