vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Chițu, după o victorie haotică: „Am fost foarte proști”

Aurelian Chițu s-a arătat bucuros de victoria obținută de FCU Craiova, în barajul cu FC Voluntari. Atacantul a marcat două goluri, dar nu și-a menajat coechipierii, spunând că aceștia, dar și el „au fost proști”, pentru că au avut un avantaj de trei goluri, pe care l-au pierdut în 20 de minute.

E incredibil, nu am mai trăit așa ceva, nici acum nu îmi vine să cred. Nici bucuria de la final nu e cum ar trebui. Ne gândeam că meciul s-a încheiat la 3-0, a fost 3-3, bine că am avut noroc la penalty-uri și am reușit să mergem mai departe să jucăm meciul decisiv. Aveam tot felul de gânduri, nu îmi venea să cred. Suntem mulțumiți că ne-am calificat, dar am fost foarte proști, să zic așa. Nu au voie să egaleze de la 3-0. Nu trebuie să se mai întâmple, nu ne-am învățat minte din meciul trecut cu Voluntari, când am condus cu 3-1 și ne-au egalat. Nu pot să îmi explic, nimeni nu mai credea la 3-0, nici cei de la Voluntari. Au avut șansă, au marcat și au prins curat”, spus Aurelian Chițu la finalul partidei.

Atacantul de la FCU Craiova știe că următorul meci de baraj va fi și mai dificil. Chițu spune că ar fi extraordinar ca alb-albaștrii să meargă în Conference League. Totodată, el speră ca noul antrenor va face treabă bună în Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Va fi un meci greu cu oricine vom juca, probabil CFR are prima șansă. Îmi place aici, mă simt foarte bine, mă bucur că am reușit să marchez. E important pentru club, anul trecut ne-am salvat de la retrogradare, anul ăsta am terminat pe primul loc în play-out. Să obținem o calificare în Conference League ar fi ceva extraordinar. Am auzit și eu chestia asta. Sperăm să facem o treabă bună cu noul antrenor și vom vedea ce va fi”, a mai declarat jucătorul.

Foto: Captură Digi Sport

Politica