luni, mai 27, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Spital modular în curtea SJU Drobeta. Licitația, lansată

Licitația pentru proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru construirea unui spital modular în curtea Spitalului Județean de Urgență a fost lansată în data de 17 mai 2023, iar ofertele pot fi depuse până în data de 6 iunie 2023, anunță reprezentanții Consiliului Județean (CJ) Mehedinți.

Valoarea contractului se ridică la 9.057.077 lei, costurile cu lucrările platformei de infrastructură urmând a fi acoperite de Spitalul Județean de Urgență. Conform reprezentanților CJ Mehedinți, în cadrul proiectului, se vor achiziționa 10 paturi ATI/UPU și 19 paturi în regim de observație, dar și aparatura necesară tratării pacienților. Spitalul mobil va avea o suprafață desfășurată de 2016 MP, regim P+1E, va fi realizat din 154 containere cu structura din profile metalice prevăzute cu canale de drenare și pereți de închidere de tip panouri sandwich, mai spun aceștia.

Unitatea urmează să fie construită în imediata vecinătate a fostei secții ORL din incinta Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Modernizarea infrastructurii de sănătate rămâne principala provocare a mandatului pe care mi l-ați încredințat și vă asigur că facem toate eforturile pentru ca proiectele pe care le avem în derulare să aducă cele mai bune condiții de tratament pentru mehedințeni!Sănătate multă tuturor!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica