vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova, la un pas să rateze cupele europene

Sepsi a câștigat Cupa României. Elevii lui Cristiano Bergodi s-au impus în fața celor de la U Cluj, după loviturile de departajare. Chiar jucătorul împrumutat de CSU Craiova la formația ardeleană, Ivan Martic, a ratat penalty-ul decisiv.

În urma acestui rezultat, Sepsi merge în preliminariile Conference League, din poziția de câștigătoare a Cupei. Astfel, locul 4, ocupat în prezent de CSU Craiova, rămâne în afara cupelor europene. Ultima poziție de pe podium va disputa un meci de baraj, cu câștigătoarea meciului dintre FCU Craiova și FC Voluntari.

Așadar, oltenii rămân la mâna celor de la Farul. Trupa din Bănie trebuie să învingă Sepsi, în ultima etapă din play-off, iar constănțenii să încurce CFR Cluj. Totuși, Sorin Cârțu nu crede că se va întâmpla acest lucru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este o victorie bună (n.r. cu Rapid), ne dă în continuare speranțe, deși speranțele sunt minime. Eu merg pe un 1 solist la CFR. 1 solist! Cu riscul de a fi amendat sau suspendat, o să joc la pariuri. Mă duc și mă și filmez. Eu nu mai fac comentarii într-un fel sau altul, pentru că s-ar interpreta. Eu spun ce joc pe bilet. CFR-ul nu își ratează șansa pe care o mai mare pentru cupele europene”, a declarat Sorin Cârțu, la Fanatik.

Politica