vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru pregătește o campanie spectaculoasă de transferuri, în vară!

Mihai Rotaru a dezvăluit că pregătește cel puțin două transferuri puternice în această vară. Patronul de la CSU Craiova vrea să îl repatrieze pe Alex Mitriță, dar totul depinde de pretențiile financiare ale fotbalistului.

„Sunt convins că mister Neagoe va găsi formula să-i pună pe toți în valoare la anul. Avem un Crețu, avem un Bancu. Nu vorbim acum despre transferuri. Dar dacă Mitriță își va dori să vină înapoi și dacă va vrea un an sabatic, noi vom fi bucuroși și îl așteptăm. Vorbesc în regionalisme, dar Mitriță e un tip atașat de glia oltenească. Nu-l primim, noi îl cerem cu brațele deschise. Bombele sunt greu de pregătit, să vedem ce explodează, acum nu discutăm despre așa ceva”, a spus Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Mitriță nu este singura „bombă” pe care Mihai Rotaru ar pregăti-o. Omul de afaceri îl vrea și pe Alex Băluță. Negocierile dintre Rotaru și fotbalistul care mai are contract cu Akademia Puskas până în iunie 2023 sunt avansate. Finanțatorul alb-albaștrilor are un vis, să își vadă echipa campioană, și pentru acest lucru e dispus să reunească sub culorile „juveților” un cvartet de aur: Andrei Ivan (pe stânga), Alex Mitriță (în centru), Alex Băluță (în dreapta), toți în spatele vârfului Jovan Markovic, după cum notează ProSport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

21 de goluri a marcat Băluță pentru CSU Craiova, în perioada 2014-2018. El a fost căpitanul echipei și a făcut spectacol, în atacul alb-albaștrilor, alături de Mitriță și Gustavo.

Politica