joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Violată în propria casă

O femeie de 59 ani, din județul Dolj, a fost violată în propria casă. Un tânăr de 18 ani este autorul.

Poliția a fost anunțată de nepotul femeii.

„La data de 22 mai a.c., polițiști din cadrul Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 18 ani, din comuna Gighera, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În fapt, în seara zilei de 21 mai a.c., ora 20:29, polițiștii au fost sesizați de un tânăr de 19 ani, din comuna Gighera, cu privire la faptul că, mătuşa sa în vârstă de 59 de ani, ar fi fost violată.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au stabilit că în jurul orei 20.00, un tânăr în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, ar fi pătruns fără drept în locuinţa femeii, iar prin constrângere ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta”, potrivit Poliției Dolj.

Tânărul de 18 ani a fost reținut de polițiști și va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

„În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, fiind introdus în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. În cursul acestei zile, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea luării unei măsuri preventive”, menționează Poliția Dolj.

Politica