sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lucrările de modernizare a Secției Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin, realizate în proporție de 60%

Lucrările de modernizare a Secției Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin sunt realizate în procent de 60%, a anunțat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, care a mai spus că, sunt șanse bune ca până la sfârșitul anului, proiectul să se finalizeze, acesta fiind termenul asumat prin contractul de finanțare pe care l-am semnat cu Agenția pentru Dezvoltare Sud-Vest Oltenia.

Potrivit acestuia, la corpul existent s-a realizat izolația și se lucrează la tencuiala exterioară și interioară, dar și la instalația sanitară și instalația electrică. S-a realizat cea mai mare parte din acoperiș și a fost livrată tâmplăria care va fi montată în perioada următoare, după ce se va turna șapa.

Pe de altă parte, s-au realizat fundația, stâlpii și diafragmele de la parter și se lucrează la cofrarea și armarea peste parter, în cazul primului corp nou al secției.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Construcția pentru cel de-al doilea corp nou va începe în cursul săptămânilor viitoare.

“Proiectele pentru reabilitarea/modernizarea clădirii principale a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin și a secțiilor exterioare sunt o prioritate pentru ce-a de-a doua parte a anului și urmăresc îndeaproape toate lucrările! Vreau să nu avem sincope care să ducă la întârzieri, dar mai ales, îmi doresc să fie bine realizate lucrările întrucât astfel de investiții se fac o dată la 20-30 de ani!

Sănătate tuturor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica