Au furat carturile de pe Velodrom

Două carturi electrice, dintr-o anexă situată pe velodromul din Parcul Nicolae Romanescu, au fost furate. Poliția a fost sesizată în acest sens, iar oamenii legii au prins doi minori, pe care îi bănuiesc că ar fi fost făptașii. Totuși, doar unul dintre carturile furate a fost găsit. 10.000 de euro costă cele două mașinuțe.

„Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în noaptea de 20/21 mai, persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul anexei, de unde ar fi sustras două carturi electrice, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 10.000 de euro. În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova, ieri, 22 mai, au fost identificaţi doi minori în vârstă de 13 ani, din municipiul Craiova, bănuiți de comiterea furtului, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 50%”, informează polițiștii doljeni.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Un singur ofertant pentru reabilitarea Prefecturii Dolj

Reabilitarea Prefecturii Dolj, investiție de peste 73 de milioane...

Infrastructura de transport, în plină reabilitare în Gorj. DEx Craiova – TG. Jiu, licitația în decembrie

Lucrările în infrastructură, la nivelul județului Gorj, sunt în...