sâmbătă, iulie 20, 2024

Ultima ora

Sport

Explozie la o stație de alimentare cu gaz comprimat. O persoană a murit și alta a fost grav rănită

O explozie puternică a avut loc, duminică dimineața la o stație de alimentare cu gaz comprimat, în urma căreia o persoana a murit, iar o alta a fost grav rănită, fiind transportată la spital.

Explozia a avut loc la ora 05:35, în județul Ilfov, în apropierea orașului Pantelimon și s-ar fi auzit pe o distanță de sute de metri.

Alimentarea cu gaz a fost oprită în zonă, iar circulația a fost restricționată, scrie digi24.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

În prezent, criminaliștii intervin pentru a se lămuri cum a avut loc acest accident.

La momentul producerii exploziei, un autoturism se afla în stația de alimentare.

„În cursul dimineții de astăzi, în jurul orei 05:35 am fost solicitați să intervenim la o stație CNG din localitatea Pantelimon, jud. Ilfov. Unde a avut loc o explozie la un autoturism aflat în stație, explozie neurmată de incendiu. Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricționat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar ce-a de-a doua-decedată. Au acționat: 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN și 4 ambulanțe SMURD” se precizează în comunicatul transmis de ISU Ilfov.

Politica