vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandalul ascuns din vestiarul celor de la CSU Craiova. Antrenorul, înjurat de față cu toată lumea

Florin Gardoș, fostul fundaș de la CSU Craiova, a dezvăluit un episod tensionat în care a fost implicat. Acesta a recunoscut faptul că a făcut scandal în vestiarul echipei, pe vremea în care Devis Mangia era antrenor în Bănie. Italianul nu îl considera pe apărător suficient de valoros pentru a se baza pe el, iar fotbalistul nu a mai putut suporta și spune că l-a înjurat pe tehnician de față cu toți colegii.

A fost meciul de Cupă cu Snagov, am dat gol, dar am făcut o contuzie. Am lipsit în meciul de campionat, la egalul de acasă cu Hermannstadt. Urma meciul cu FCSB, campionatul era întrerupt pentru națională. Voiam neapărat să joc cu FCSB și la antrenament eram peste tot, alunecări, totul ca să vadă că îmi doresc. Din nou cantonament, ședință, m-a trimis în tribune. A fost ultima picătură. L-am înjurat de față cu toată lumea și am ieșit din sală. Am trântit ușa, am vrut s-o sparg”, a spus Gardoș, potrivit GSP.

Fundașul recunoaște că și-a ieșit din fire atunci când Mangia nu l-a băgat în teren. Totodată, acesta susține că Mihai Rotaru știa de acel incident și că șefii clubului i-au aplicat chiar și o amendă pentru felul în care a reacționat la adresa antrenorului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu am făcut în viața mea așa ceva, dar m-a scos din pepeni. Din momentul ăla, s-a terminat. El era și destul de ranchiunos. Am fost amendat, trimis la echipa a doua pentru o săptămână, dar după săptămâna aia am vorbit cu domnul Rotaru și a zis: ‘Devis nu vrea să te întorci pentru că echipa merge bine și nu vrea să strici atmosfera’ Mamă, îmi venea să-l omor!”, a spus Gardoș, potrivit GSP.

Politica