joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două fetițe de 10 și 11 ani au demascat un pedofil care le agresa sexual

Un cetățean italian, stabilit în România, le agresa sexual pe prietenele fiicei lui de 8 ani, care veneau în vizită la aceasta. Una dintre fetițe l-a filmat cu telefonul, când bărbatul o atingea.

Bruno C. în vârstă de 58 de ani s-a stabilit în România după ce s-a căsătorit cu o femeie din județul Vaslui. Împreună au o fetiță de 8 ani și locuiesc în orașul Bârlad.

 Pe 31 mai, în apartamentului lui Bruno au venit două surori de 10 și 8 ani în vizită la fiica sa. Fetele au rămas peste noapte acolo.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În timpul nopții, bărbatul de 58 de ani a intrat în camera unde dormeau cele trei fetițe, s-a apropiat de marginea patului și a început să o pipăie pe copila de 10 ani. Fetița s-a trezit speriată, moment în care bărbatul i-a spus că nu vrea decât să o mângâie, scrie libertatea.ro

„În continuare inculpatul a introdus mâna pe sub bluza cu care era îmbrăcată persoana vătămată și a început să o mângâie în zona sânilor, cealaltă mână introducând-o sub lenjeria intimă, atingând-o pe minoră în zona genitală. Deși persoana vătămată i-a solicitat de mai multe ori să se oprească, acesta a continuat, încetând doar în momentul în care martora S.C. (soția sa) a intrat în cameră”, au reținut procurorii în actul de sesizare al instanței.

În momentul în care soția a intrat în dormitor, Bruno a asigurat-o că doar verifica dacă fetițele sunt în regulă. În zori, în timp ce soția sa dormea, bărbatul s-a reîntors în camera fetelor. S-a apropiat din nou de fetița de 10 ani și a început să o mângâie pe sub tricou și peste lenjeria intimă. Deși copila îi cerea să se oprească, bărbatul a continuat, spun anchetatorii. 

„La insistențele persoanei vătămate suspectul s-a oprit, moment în care a luat mâna persoanei vătămate și a atins cu aceasta organul său genital, după care a ieșit din cameră”, au precizat procurorii.

După ce bărbatul a ieșit din cameră, copila a luat telefonul și i-a scris mamei sale pe WhatsApp ce i s-a întâmplat, spunând că este foarte speriată. 

Femeia s-a dus imediat la apartamentul familiei lui Bruno, unde l-a confruntat pe bărbat cu mesajul primit de la fiica sa. Bărbatul a negat cele relatate de fetița de 10 ani, spunând că fabulează, iar soția sa i-a luat apărarea. Între cei doi soți și mama copilei de 10 ani a urmat o discuție în contradictoriu, apoi femeia și-a luat fetițele și a plecat acasă.

Nu a mers la Poliție, pentru că s-a gândit că fiica ei nu va fi crezută și ar expune-o unei situații care i-ar face mai mult rău. 

După două săptămâni, o fetiță în vârstă de 11 ani avea să treacă prin aceeași experiență.

Aceasta a povestit că, atunci când se juca împreună cu fiica lui Bruno, bărbatul intra în cameră și se așeza lângă ea. O atingea cu mâinile pe picioare, în zona taliei sau a sânilor. Inițial, a crezut că gestul este accidental. Comportamentul bărbatului au început însă să se repete. 

Pe 27 iulie, anul trecut, în timp ce se juca cu fiica lui Bruno, bărbatul s-a apropiat de copila de 11 ani, care era pe canapea și se uita la televizor, și a început să o atingă pe picior. Dându-și seama că nu este un gest accidental, fetiței i-a venit ideea să îl filmeze.

A mers la baie, a pornit înregistrarea video de pe telefon și a revenit în cameră. 

Potrivit înregistrării, după ce fata s-a așezat pe pat, Bruno a început din nou să o atingă în zona inghinală. 

„Momentele în care inculpatul o atinge pe persoana vătămată în vârstă de 11 ani, în zonele intime, respectiv în zona genitală, au fost filmate cu telefonul mobil de către aceasta, din filmare rezultând că atingerile au durat aproximativ 30 de secunde. La un moment dat inculpatul a încercat să se uite în telefonul persoanei vătămate să vadă ce face, motiv pentru care aceasta a oprit filmarea și a închis telefonul”, au precizat procurorii. 

Copila le-a povestit anchetatorilor că, după ce a închis telefonul, bărbatul a continuat să o mângâie, întrebând-o dacă poate continua. Lovindu-se de refuzul fetei, s-a oprit și a ieșit din cameră. 

„Am decis să-l filmez, altfel nu m-ar fi crezut nimeni”, a declarat fetița și la audieri. 

Ea a povestit că, de aproximativ două săptămâni, în momentul în care mergea în vizită la prietena ei mai mică, tatăl ei avea un comportament nepotrivit.

Având proba video, mama fetiței de 11 ani a alertat Poliția. Știind că fetița uneia dintre colegele de la serviciu obișnuia să meargă și ea în vizită la fiica lui Bruno, i-a povestit cele întâmplate. Îngrijorată, femeia a mers acasă și și-a întrebat fiica dacă atunci când a fost acasă la familia prietenei sale nu i s-a întâmplat ceva. Atunci, fetița, în vârstă de 10 ani, i-a povestit că de mai multe ori tatăl prietenei sale o atingea în zonele intime și că acesta se oprea doar când fetița îi spunea că nu îi place ce îi face. I-a fost însă rușine să îi spună mamei și a continuat să meargă la prietena sa, deși tatăl o atingea mereu nepotrivit.

În cazul celei de-a treia victime, numărul actelor materiale nu a putut fi stabilit cu exactitate, concluzia anchetei fiind că acestea s-au derulat în perioada ianuarie-iunie 2022. 

După declanșarea cercetărilor, cetățeanul italian a plecat din România în țara sa natală. S-a reîntors câteva luni mai târziu, pe 2 septembrie, crezând că cercetările polițiștilor au eșuat. A fost reținut încă din aeroport, ulterior fiind prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, măsură menținută și în prezent.

Trimis în judecată pentru trei infracțiuni de agresiune sexuală, cetățeanul italian a solicitat să fie judecat prin procedura simplificată, a recunoașterii vinovăției, pentru a beneficia de o reducerea cu o treime a limitelor pedepsei. Instanța urmează să se pronunțe pe 30 martie. 

Foto: pixabay

 




Politica