duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Slătinenii primesc Tichete de Paște

3.283 de slătineni vor primi, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Tichetele Sociale  în valoare de 100 de lei acordate de Primăria municipiului Slatina. Acțiunea de distribuire a Tichetelor Sociale de Paște a început și se va derula prin intermediul Poștei Române. 

Din numărul total de 3350 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 3.283 persoane.

”Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 6 – 28 februarie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele nouă puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa [email protected].

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. 

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 105 unități comerciale de pe raza municipiului” ,transmite Primăria Slatina.

Lista completă a acestor unități comerciale se va găsi în fiecare plic cu tichete sociale ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista respectivă este atașată și prezentului comunicat, dar poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica ”Informații de interes public”.

spot_img
spot_img

Politica