joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Închisoare după ce a condus fără permis

Un bărbat de 24 de ani din Călimănești, Vâlcea va petrece 11 luni după gratii, după ce în urmă cu aproape 2 ani a fost depistat de polițiști conducând un autoturism, fără a avea permis. Bărbatul a fost ridicat de oamenii legii marți, 28 martie. Acesta va staîn închisoare în penitenciarul Mioveni.

„Polițiștii Serviciului Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, împreună cu cei din orașul Călimănești, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe numele unui bărbat care este condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

La data de 28 martie a.c., polițiștii au dus la îndeplinire un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pe numele unui bărbat de 24 de ani, din orașul Călimănești, județul Vâlcea, acesta având de executat  o pedeapsă de 11 luni  inchisoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În fapt, acesta a fost depistat de polițiști, în data de 08.10.2021, timp ce conducea un autoturism în municipiul Râmnicu Vâlcea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Bărbatul a fost condus în vederea încarcerării, în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mioveni din județul Argeș”, potivit IPJ Vâlcea.

Politica