sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Stoichiță îi vede campioni europeni pe Markovic, Albu, Baiaram, Ișfan și Screciu

Mihai Stoichiță are mare încredere în naționala de tineret a României. Reprezentativa pregătită de Emil Săndoi este considerată foarte valoroasă de directorul tehnic al FRF. Acesta se gândește chiar la câștigarea Campionatului European de tineret.

„Ar putea deveni campioană europeană. Orice echipă poarte să devină campioană europeană. Uitându-mă la lot cred că ar trebuie să avem această pretenție. Pentru că sunt mulți jucător care se luptă să câștige campionatul României. Cei de la Craiova, de la Farul, de la FCSB. Sunt jucători care joacă titulari etapă de etapă. Nu credeți că au dreptul să viseze frumos? Am stat de vorbă cu ei, consider că a fost un accident (n.r. înfrângerea cu Portugalia, scor 0-2), am încercat să le explic că la meciul cu Germania este unul care poate schimba o părere… Sper ca ei să uite ce a fost și să se concentreze pe ce urmează. Eu consider că a fost un moment nefericit. Portugalia nu a mai câștigat din 2018 împotriva noastră la nivelul ăsta, cred că e prima dată când câștigă după câțiva ani…”, a spus Mihai Stoichiță pentru ProSport.

În lotul convocat de Emil Săndoi pentru amicalele disputate înainte de turneul final sunt și 5 fotbaliști de la echipele din Craiova. Este vorba despre Markovic, Albu, Baiaram, Ișfan și Screciu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: Facebook/UCVOficial

Politica