marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marfar cu cărbune, deraiat în Vâlcea

UPDATE: Trenul a fost repus pe calea ferată și a început deplasarea către Băbeni. O echipă din partea CF de la Craiova se va deplasa la locul intervenției pentru colectarea combustibilului scurs si depunere material absorbant.

O locomotivă aflată în urma unui tren de marfă, compus din 25 de vagoane, a deraiat, marți dimineața. Incidentul s-a petrecut pe ruta Băbeni-Alunu, la km 22+020 de metri. 

”La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Vâlcea au fost sesizați cu privire la faptul că, pe ruta Băbeni-Alunu, la km 22+020 de metrii, o locomotivă aflată în urma unui tren de marfă, compus din 25 de vagoane, încărcate cu cărbune, a deraiat de la o osie”, anunță Biroul Județean Poliție Transporturi Feroviare Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind constatate doar pagube materiale.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului feroviar.

Traficul feroviar este blocat pe ruta Băbeni-Alunu.

Potrivit CFR, pe secția respectivă circulă doar trenuri de marfă, iar trenul CFR Marfă era singura garnitură care circula astăzi pe acea relație.

Politica