duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Minoră recuperată de mascaţi de la tatăl său, care nu voia să o înapoieze fostei soţii

O fetiţă în vârstă de 4 ani şi 9 luni a fost recuperată de poliţiştii Serviciului de Acţiuni Speciale de la tatăl său care refuza să o înapoieze mamei, de care era divorţat.

Sesizarea la 112 a fost făcută de mama fetiţei care a spus că fostul soţ, în vârstă de 64 ani, nu vrea să înapoieze fetița, conform programului de vizită stabilit de Judecătoria Piatra-Neamţ, potrivit unui comunicat al IPJ Neamț, citat de Agerpres.

„Poliţiştii s-au deplasat la imobilul bărbatului, din localitatea Săvineşti, context în care acesta ar fi adresat ameninţări de natură a produce o stare de temere, cu privire la securitatea minorei. La faţa locului au fost direcţionate echipe de intervenţie formate din poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti, Poliţia municipiului Piatra-Neamţ, luptători şi negociator din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Neamţ. În imobilul în cauză se afla bărbatul de 64 de ani, care, împreună cu un alt bărbat, în vârstă de 90 ani, adresau ameninţări folosindu-se de un topor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma intervenţiei în forţă a poliţiştilor, minora a fost identificată în subsolul imobilului, împreună cu concubina tatălui său, în vârstă de 32 ani.

Fetiţa a fost recuperată de poliţişti şi se află în afara oricărui pericol.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului.

spot_img
spot_img

Politica