duminică, iulie 21, 2024

Ultima ora

Sport

Camping cu ciuperci halucinogene, în Vâlcea

Nu mai puțin de 11 persoane au ajuns la audieri, după ce polițiștii au găsit asupra acestora mai multe substanțe interzise (hașiș, cannabis, ciuperci halucinogene, timbre LSD și altele). Dintre acestea, două persoane, din Vâlcea, respectiv Sibiu, au fost arestate de oameniii legii. Cei 11 făceau parte dintr-un grup de 28 care campaseră în comuna Galicea, județul Vâlcea. Cei 28 erau campați din data de 23 martie.

„Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea, au documentat activitatea infracțională a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

La data de 25 martie, în jurul orei 05.00, polițiștii Secției nr. 2 Milcoiu au fost sesizați, prin apel la 112, despre faptul că, în localitatea Galicea, mai multe persoane au campat în zonă și au un comportament nefiresc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma investigațiilor operative efectuate, polițiștii au identificat în comuna Galicea, județul Vâlcea, 28 de persoane, despre care s-a stabilit că ar fi campat în zonă, din data de 23 martie a.c.

Urmare a controlului corporal efectuat asupra persoanelor în cauză, precum și al autovehiculelor identificate, polițiștii au descoperit asupra a 11 persoane, mai multe substanțe interzise la deținere (hașiș, cannabis, ciuperci halucinogene, timbre LSD și altele).

Cele 11 persoane depistate au fost conduse ulterior pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea.

În baza probatorului administrat, la data de 26 martie, 2 persoane au fost arestate, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea”, potrivit IPJ Vâlcea.

Politica