sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Stanciu, după victoria cu Andorra: „Să arătăm pe teren că merităm să ajungem la EURO”

Nicolae Stanciu a spus că victoria cu Andorra era extrem de importantă pentru tricolori, ținând cont ca a fost vorba despre primul meci. Mijlocașul României a punctat agresivitatea de care au dat dovadă cei din Andorra, dar recunoaște că se așteptau să fie luați tare de adversari.

Totodată, decarul României a avut ținut să evidențieze și numărul mare de suporteri, care au venit să încurajeze Românie, în prima rundă a preliminariilor EURO 2024. Stanciu nu vrea să facă promisiuni. El consideră că mai bine arată pe teren de ce este în stare.

Important era să începem bine. Am luat cele 3 puncte și asta contează. Știam de la analiză că o să fie agresivi. Dennis (n.r. Dennis Man) a fost lovit de câteva ori, când mingea era în altă parte. Trebuia să nu le răspundem.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Știam că și arbitrul nu are multe meciuri internaționale, dar cred cî a gestionat bine meciul. E bine că nu avem accidentați, suntem bine. O să analizăm, o să ascultăm ce zice ‘Mister’ și dacă o sa mai jucăm în superioritate numerică o să continuăm să atacăm și să marcăm mai mult.

(n.r. mesaj pentru suporteri) Eu mă bucur că a fost atâta lume aici. Am avut impresia că jucăm în România. Sunt convins că o să vină și la meciul cu Belarus, chiar dacă meciul e în timpul săptămânii. Știu cât de unit este grupul și nu vreau să mai facem promisiuni, ci să arătăm pe teren că merităm să ajungem la EURO”, a spus Stanciu.

Foto: captura Digi Sport

Politica