Edi Iordănescu recunoaște că România nu e la cel mai înalt nivel: „A fost și puțin trac”

Edi Iordănescu recunoaște faptul că meciul cu Andorra nu a fost unul ușor. Totuși, selecționerul României dă vina pe moral, pe faptul că tricolorii vin după multe rateuri și că, deocamdată, încrederea nu este la cel mai înalt nivel. Antrenorul nu s-a ferit să dea vina pe tot ce s-a putut: teren, adversari agresivi.

„Ușor nu a fost, ne așteptam la un joc complicat și așa a fost. Venim după multe rateuri și nu e ușor, nu aveam încă încredere, dar ne-am atins obiectivul, 3 puncte. Înainte de joc, dacă mă întrebați dacă voiam 2-0, spuneam da. Acum spun că trebuia să avem piciorul mai mult pe accelerație dacă vrem la EURO, trebuie să mergem cu putere. De ce spun asta? Că am întâlnit un adversar la limita regulamentului, pe o suprafață complicată, îngustă, am intrat timorați. Apoi în repriza a doua, cu om în plus, am oprit motoarele. Asta trebuie să nu se mai întâmple. Trebuia să mai vedem nume pe tabelă, încă unul, încă două, încă trei. Asta trebuie să fie România, doar așa se naște o echipă performantă”, a spus Edi Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Selecționerul spune că tricolorilor le-a fost greu să respire, dar au avut și trac, pentru că își doreau să nu se facă de râs: „Ne-am căutat ritmul, știam că e complicat și fizic să îți intri în ritm, pentru că toate echipele care au fost aici au avut probleme cu respirația. Și noi la fel, și ei la fel. Ei pregătesc meciul să facă un forcing în primele 15 minute pentru că știu asta. A fost și puțin trac, presiune și dorință mare. Dacă luăm lucrurile pozitive, am câștigat, am marcat, am mai avut ocazii. Acum urmează Belarus”, a mai declarat selecționerul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

UPDATE/Explozie la o centrală termică din Olt. O persoană a murit

Update/ Din nefericire, conform IPJ Olt, bărbatul de 72...

Grav accident în Mehedinți. Două persoane au murit

Un grav accident de circulație a avut loc în...

Prinși în trafic fără permis de conducere

Doi bărbați au fost prinși de polițiști în trafic...

CSU Craiova urcă pe podium. Oltenii visează, din nou, la titlu

Echipa lui Rotaru arată din ce în ce mai...