duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Alibec mai vrea o victorie pentru România: „Sper ca Belarusul să vină cu moralul scăzut”

Denis Alibec speră ca românii să prindă încredere după victoria cu Andorra. Acesta s-a bucurat foarte mult când a văzut că naționala a fost susținută de un număr mare de suporteri, în deplasare. Atacantul de la Farul este conștient că jocul putea fi unul mult mai bun.

Sper că ne-am descătușat cu victoria aceasta. Sunt trei puncte importante, mă bucur că am reușit să marchez, să-mi ajut echipa. Sper să o ținem pe drumul acesta. E foarte important egalul din Israel (n.r. – cu Kosovo), dar important este ce facem noi, nu trebuie să ne uităm la alte echipe. Trebuie să luăm cele trei puncte cu Belarus și cred că avem o șansă bună să ne calificăm. Am avut ocazii, am jucat ofensiv, chiar dacă nu am reușit să mai marcăm. Ne bucurăm că au fost atât de mulți români, ne-au ajutat cu siguranță. Le mulțumim pentru că au fost alături de noi și sper să o facă așa în continuare. Selecționerul ne-a spus în vestiar că putem să continuăm așa. Puteam să jucăm mult mai bine, este adevărat, dar trebuie să ne bucurăm pentru această victorie”, a spus Denis Alibec.

Atacantul este convins că România se poate califica la EURO 2024. După victoria cu Andorra, pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează meciul cu Belarus, pe 28 martie, pe Arena Națională.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sper ca Belarusul să vină cu moralul scăzut și să reușim să marcăm și noi cinci goluri contra lor. Am încredere foarte mare că ne calificăm, avem o echipă talentată. Suntem o familie, un grup unit și cred că se vede lucrul acesta”, a mai declarat atacantul.

spot_img
spot_img

Politica