marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident între Coșoveni și Leu. O dubă s-a răsturnat

Update. La data de 26 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N 6, în afara localității Coșoveni, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un tânăr, de 26 de ani, din localitatea Dioști, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 6, în afara localității Coșoveni, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit sensul de deplasare intrând pe contrasens unde s-a răsturnat, ulterior fiind acoșat de un ansamblu de vehicule ce circula din sens opus.

În urma evenimentului rutier, conducătorul autoutilitarei și o tânără de 23 de ani, din municipiul Caracal, pasager în autoutilitară, au necesitat îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

O dubă s-a răsturnat, între Coșoveni și Leu. In urma accidentului rutier dintre un TIR și o autoutilitară au rezultat 2 victime conștiente și cooperante. In urma evaluărilor medicale de la fata locului ambele victime au fost transportate la spital. Este vorba despre un bărbat de 26 de ani și o femeie de 23 ani.

Politica