Olt. Bărbat înjunghiat în gât de o femeie

Un bărbat de 42 de ani din comuna Curtisoara a fost înjunghiat în gât de o femeie de 42 de ani din aceeași localitate. Între cei doi ar fi izbucnit un conflict in urma căruia femeia ar fi fost agresată, reacționând la rândul ei și atacându-l pe bărbat. Ambii au fost transportați la spital.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că între un bărbat în vârstă de 47 de ani și o femeie în vârstă de 42 de ani, ambii din comuna Curtișoara, județul Olt, ar fi izbucnit un conflict spontan.

În urma conflictului, bărbatul ar fi agresat fizic femeia, iar aceasta l-ar fi înjunghiat cu un obiect tăietor – înțepător în zona gâtului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atât bărbatului, cât și femeii le-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul medical sosit la fața locului, ulterior fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, iar femeia a fost internată la Centrul de Asistenţă Socială și Protecția Copilului Olt.

Totodată, a fost întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale” IPJ Olt.

Populare

Recomandări

Avertizare MAE pentru românii care merg în Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de...

Peste 9.000 de imobile din comuna Amărăștii de Jos, intabulate

Peste 9.000 de imobile din comuna Amărăștii de Jos,...

Accident grav în Veneția. Cel puţin 21 de persoane au murit

Cel puţin 21 de persoane, printre care doi copii,...

O primărie din Oltenia a plătit 100.000 de euro pentru un WC

Cazul a fost trimis în judecată! S-au întocmit documente...