duminică, martie 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Poliția de Frontieră a confiscat peste 250 kg de pește de la un șofer

Polițiștii de frontieră mehedințeni din cadrul Sectorului Politiei de Frontieră Svinița au descoperit în portbagajul unui microbuz oprit în trafic, condus de un cetățean român, peste 250 kg pește din diferite specii.

În urma unei acțiuni a polițiștilor din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Svinița în cooperare cu Administrația Parcului Natural Porțile de Fier a fost depistat în trafic pe DN 57, un microbuz, înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unui control al autoturismului, depistând cantitatea de 254 kg de pește, diferite specii.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul, comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor și a produselor din pește obținute din pescuit.

Întreaga cantitate de pește, în valoare de aproximativ 2.500 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării și predată la o societate de profil.

Politica