sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident mortal. Au intrat cu mașina în TIR

Doi oameni au murit noaptea trecută, după ce au intrat cu mașina într-un TIR staționat și semnalizat. Accidentul a avut loc pe DN56, în afara localității Basarabi.

„În noaptea de 23/24 martie a.c., ora 01.10 polițiștii Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N 56, în afara localității Basarabi, sensul de mers către Calafat, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un bărbat, de 63 de ani, cetățean turc, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 56, în afara localității Basarabi, din direcția Maglavit către Calafat, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autocamion stationat pe partea carosabilă, fiind defect și semnalizat corespunzător. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 63 de ani și o femeie, tot de 63 de ani, cetățean bulgar, pasager în autoutilitară, au decedat.”-IPJ Dolj

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica