sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

143 de polițiști au fost înaintați în grad de IPJ Olt

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt a organizat, vinei, o activitate festivă, prilejuită de Ziua Poliției Române, fiind înaintați în gradul profesional următor 143 de polițiști. Evenimentul a debutat cu intonarea imnului național, urmată de un moment de reculegere în memoria polițiștilor căzuți la datorie.

În continuarea activității, a fost prezentată o alocuțiune din partea conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Olt privind importanța acestei zile, prin sărbătorirea a 201 ani de atestare documentară a Poliției Române, fiind prezentat și mesajul aniversar al conducerii Poliției Române.

Au fost avansați în grad 143 de polițiști, dintre care 23 înainte de împlinirea stagiului minim, respectiv 10 ofițeri și 13 agenți, care s-au evidențiat în mod deosebit în activitatea de poliție și 120 la împlinirea stagiului minim, respectiv 20 ofițeri și 100 de agenți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt a acordat diplome aniversare atât instituțiilor/autorităților publice din județ, pentru buna colaborare interinstituțională, cât și reprezentanților mass-media prezenți, pentru contribuția adusă la promovarea activității poliției în comunitate.

Totodată, la activitate au fost înmânate și diplome de onoare polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt care au obținut rezultate deosebite în activitatea desfășurată.

În paralel, pe platoul din fața Instituției Prefectului Olt, au fost prezentate trecătorilor, tehnica și dotarea polițiștilor din cadrul Poliției Rutiere, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic și Biroului pentru Protecția Animalelor, fiind prezent și un echipaj canin.

Trecătorilor le-au fost înmânate materiale informative, iar pentru cei mici polițiștii au pregătit bomboane și baloane personalizate.

Politica