vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO. Polițiștii doljeni, în mijlocul comunității

Poliţiştii doljeni s-au aflat, vineri, pe Espanada Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova, unde a fost prezentată tehnica şi dotarea structurilor de poliţie. Sute de persoane, adulţi şi copii deopotrivă, au ales să viziteze standurile desfăşurate de poliţişti şi au participat la atelierele interactive şi prezentările structurilor de poliţie.

Oaspeții noştri au putut admira tehnica din dotarea „mascaților”, dar și de autospecialele de poliție rutieră, motocicleta de poliție și instrumentele polițiștilor criminaliști. De asemenea, colegii noştri din cadrul Grupei Pirotehnice au făcut demnostraţii cu robotul destinat detectării și dezamorsării dispozitivelor explozive”, a transmis IPJ Dolj.

Printre dotările expuse de poliţişti s-au aflat autospeciala din dotarea Biroului pentru Protecția Animalelor, special destinată transportului animalelor rănite, dar și autospeciala aflată în dotarea Serviciului Rutier – Educație Rutieră, echipată pentru familiarizarea celor mici cu indicatoarele rutiere și regulile de circulație pe drumurile publice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întrebările şi curiozităţilor vizitatorilor au fost dintre cele mai diverse, poliţiştii structurilor de Analiză și Prevenire a Criminalității și Siguranță Scolară oferind toate sfaturile şi îndrumările necesare.

Politica