FOTO. Polițiștii doljeni, în mijlocul comunității

Poliţiştii doljeni s-au aflat, vineri, pe Espanada Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova, unde a fost prezentată tehnica şi dotarea structurilor de poliţie. Sute de persoane, adulţi şi copii deopotrivă, au ales să viziteze standurile desfăşurate de poliţişti şi au participat la atelierele interactive şi prezentările structurilor de poliţie.

Oaspeții noştri au putut admira tehnica din dotarea „mascaților”, dar și de autospecialele de poliție rutieră, motocicleta de poliție și instrumentele polițiștilor criminaliști. De asemenea, colegii noştri din cadrul Grupei Pirotehnice au făcut demnostraţii cu robotul destinat detectării și dezamorsării dispozitivelor explozive”, a transmis IPJ Dolj.

Printre dotările expuse de poliţişti s-au aflat autospeciala din dotarea Biroului pentru Protecția Animalelor, special destinată transportului animalelor rănite, dar și autospeciala aflată în dotarea Serviciului Rutier – Educație Rutieră, echipată pentru familiarizarea celor mici cu indicatoarele rutiere și regulile de circulație pe drumurile publice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întrebările şi curiozităţilor vizitatorilor au fost dintre cele mai diverse, poliţiştii structurilor de Analiză și Prevenire a Criminalității și Siguranță Scolară oferind toate sfaturile şi îndrumările necesare.

Populare

Recomandări

UPDATE/Explozie la o centrală termică din Olt. O persoană a murit

Update/ Din nefericire, conform IPJ Olt, bărbatul de 72...

Doljeni prinși beți la volan de către polițiști

Doi doljeni au fost prinși de oamenii legii beți...

România a aflat cu cine joacă în grupele EURO 2024

Naționala României și-a aflat sâmbătă, 2 decembrie, adversarii de...

CSU Craiova urcă pe podium. Oltenii visează, din nou, la titlu

Echipa lui Rotaru arată din ce în ce mai...