marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Hidrocurățitor de canalizare, noua achiziție a CAO

Un echipament destinat lucrărilor de desfundare/decolmatare a rețelelor de canalizare cu diametrul de până la 300 mm a fost achiziționat de Compania de Apă Oltenia, din fonduri proprii.

Acesta poate fi folosit și la curățarea cu presiune de apă, fiind foarte util acolo unde utilajele clasice de tip Woma nu pot interveni. Este vorba despre zona centrului istoric al municipiului Craiova, străzile înguste, aleile cu acces limitat ca lățime sau zone rezidențiale de blocuri cu acces limitat din Craiova.

”Acest hidrocurățitor de canalizare cu pompă de înaltă presiune, ce poate fi transportat remorcat de orice autovehicul și poate fi manevrat foarte ușor în locurile cu spațiu de intervenție limitat, este primul utilaj de acest fel care intră  în dotarea Companiei de Apă Oltenia”, spun reprezentanții instituției.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Având în vedere că, în cele mai multe cazuri, problemele apar ca urmare a utilizării necorespunzătoare a rețelei de canalizare, revenim cu recomandarea de a nu arunca în toaletă șervețele umede, articole de igienă personală, uleiuri și resturi alimentare, medicamente, ambalaje sau orice alte deșeuri care trebuie să ajungă la coșul de gunoi.

Politica