sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Polițiștii olteni premiați la campionatul de tir de la Slatina

Cu ocazia zilei lor, mai mulți polițiști olteni au participat la cupa polițiștilor la tir. Oamenii legii s-au întrecut la tras cu arma, iar primii trei clasați au primit medalii, cupe și diplome. Concursul a fost organizat la Poligonul de tragere al C.F.P.P „Nicolae Golescu” Slatina.

„Activitatea a fost desfășurată la Poligonul de tragere al C.F.P.P „Nicolae Golescu” Slatina, fiind organizată de către Serviciul de Pregătire Profesională, în colaborare cu Asociația Sportivă „Dinamo” Slatina.

Campionatul de tir urmărește ca, în procesul de pregătire a personalului, instrucția tragerii să constituie o disciplină de bază, care să vizeze formarea și perfecționarea deprinderilor necesare îndeplinirii în bune condiții a ședințelor de tragere, formarea calităților morale și de luptă, pentru îndeplinirea cu randament sporit a sarcinilor și misiunilor încredințate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cadrul concursului au fost executate ședințe de tragere individuală, cu armamentul din dotare, de la distanțe cuprinse între 5 și 15 de metri și au avut ca scop dezvoltarea deprinderilor trăgătorilor pentru executarea unui foc precis, în condiții de stres simultan (fizic și psihic).

La finalul concursului, primii trei clasați au primit medalii, cupe și diplome, iar ceilalți concurenți au fost premiați cu diplome”, potrivit IPj Olt.

Politica