vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. O nouă creșă se construiește în Severin

La Severin începe construirea unei noi creșe, cu fonduri atrase de municipalitate în cadrul PNRR.

”Construim în zona Parcului Tineretului cea mai modernă creșă din orașul nostru, pentru care am obținut finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Vorbim despre o construcție cu dotări la cele mai înalte standarde europene, menite să le ofere copiilor noștri tot confortul de care au nevoie”, a anunțat primarul Marius Screciu.

Clădirea, complet eficientă din punct de vedere energetic, cuprinde 70 de locuri și este prevăzută cu săli de joacă, de festivități, dormitoare, bucătărie, spălătorie, un cabinet medical cu izolator, ceea ce va asigura și un triaj al copiilor în sezonul virozelor, dar și spații generoase de joacă în aer liber.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot prin Planul Național de Redresare și Reziliență, încă o creșă cu aceleași dotări, va fi construită în zona Serpentinei Roșiori, a mai anunțat primarul

”Construirea de creșe și grădinițe precum și modernizarea unităților de învățământ și îmbunătățirea bazei materiale din școli rămân obiectivele mele prioritare. Copiii noștri au nevoie îngrijire, confort și educație, iar investind în viitorul lor, asigurăm și viitorul orașului nostru”, a adăugat Marius Screciu.

Politica