joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Accident pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Severin. O persoană, la spital

Un accident rutier a avut loc, în această dimineață, pe bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiul Drobeta Turnu Severin. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că un tânăr de 21 de ani, din comuna Șimian în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu, la intersecția cu strada Anghel Saligny a acroșat un autoturism, ce se afla oprit pe banda numărul doi.

”La data de 22 martie a.c., ora 07.40, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic cu privire la faptul că pe bulevardul Tudor Vladimirescu, la intersecția cu Anghel Saligny, s-a produs un accident rutier soldat cu victime”, potrivit IPJ Mehedinți.

Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din accident a rezultat rănirea a două persoane, care au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

”În urma accidentului, în care au fost implicate două autoturisme, trei persoane au fost evaluate de către echipajele medicale SMURD și SAJ. O victimă rănită ușor, conștientă și cooperantă, a fost preluată și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe de către echipajul SAJ, celelalte două refuzând transportul la spital”, potrivit ISU Mehedinți.

Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului.

Politica