vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii doljeni, la Caravana ecologizării

Peste 1500 de kilograme de deșeuri au fost strânse luni cu ajutorul polițiștilor doljeni. Oamenii legii au participat la Caravana ecologizării. Campania, demarată în saptămâna în care Poliția Română sărbătorește 201 ani de la înființare, își dorește să transmită un semnal cu privire la importanța protejării mediului înconjurător.

„Luni dimineaţă, în cadrul campaniei Gândesc Verde, Gândesc Curat, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au participat la o activitate de ecologizare, pe malurile râului Jiu.

Campania, demarată în săptămâna în care Poliția Română sărbătorește 201 ani de la înființare, își dorește să transmită un semnal cu privire la importanța protejării mediului înconjurător.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alături de cei peste 50 de poliţişti doljeni au venit şi prietenii noștri voluntari de la 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 𝐞𝐜𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐳ă𝐫𝐢𝐢, activitatea beneficiind de sprijinul operatorului de salubritate S.C Iridex S.A.

De asemenea, activități de ecologizare au avut loc și în Pădurea Țărănească Balasan, ce aparține Ocolului Silvic Perișor.

Acţiunea de luni s-a realizat prin eforturile noastre comune, din dorința de a contribui la eliminarea deșeurilor din natură şi la protejarea mediului înconjurător, precum și la conștientizarea importanței depozitării deșeurilor în locuri special amenajate.

Sănătatea noastră depinde de sănătatea mediului în care trăim. Activitătea de luni a fost un real succes, peste 1500 de kg de deşeuri au fost strânse și urmează a fi reciclate”, au spus polițiștii.

Polițiștii au profitat de ziua care sărbătorește 201 ani de la înființare și au oferit daruri în Băilești și comuna Mischii.

„A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, polițiștii doljeni să se afle alături de cetăţeni, prin activităţi umanitare, ecologice, culturale şi educative.

Luni dimineață au fost desfășurate activităţi de suflet, pentru semenii noştri.

Municipiul Băilești și comuna Mischii sunt locurile în care astăzi, polițiștii doljeni au ajuns la 15 copii, cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani, pentru a aduce un strop de bucurie în sufletele lor.

De asemenea, satul Zănoaga și comuna Leu au fost vizitate de polițiști, unde au fost aduse mai multe zâmbete pe chipurile a trei familii vârstnice.

Mobilizarea polițiștilor într-o altfel de activitate a avut efectul dorit: a dărui este nevoia noastră, a oamenilor, de a simți bucuria în ochii celorlalți. Astfel că, bucuria a fost prezentă pe chipurile tuturor, copii, părinţi, persoane vârstnice”, potrivit IPJ Dolj.

Politica