sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Descinderi într-un caz de infracțiuni economice

Peste 100 de polițiști din cadrul structurilor de investigare a criminalității economice, investigații criminale, criminalistică, arme, explozivi și substanțe periculoase, acțiuni speciale și ordine publică din Teleorman efectuează luni, 20 martie, 23 de percheziții domiciliare, într-un dosar pe linie economico-financiară. Descinderile au loc în municipiul București, dar și în județele Teleorman, Olt și Dolj, cazul fiind instrumentat de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Teleorman, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

Comisarul șef de poliție Iulian Orbeșteanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman, a precizat că două dintre cele 23 de descinderi au avut loc în județul Olt.

„Infracțiunile economice săvârșite în cauză sunt înșelăciune, fals și uz de fals. În fapt, persoanele la care au loc perchezițiile domiciliare ar fi falsificat unele înscrisuri care au atestat date nereale privind producerea unor accidente rutiere și au declarat în mod necorespunzător adevăruri privind producerea unor astfel de evenimente, inducând și menținând în eroare societăți de asigurare, în scopul obținerii în mod injust a despăgubirii. Paguba estimată este de 160.000 de lei”, a declarat reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica