joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Duckadam nu crede că CSU Craiova are șanse la titlu: „Jocul nu știu dacă a încântat pe cineva”

Helmut Duckadam a prefațat lupta la titlul din Liga 1. Fostul mare portar al Stelei este de părere că doar trei dintre cele 6 formații din play-off au șanse să câștige campionatul. Cum Sepsi oricum nu emite pretenții în acest sens, Duckadam i-a scos din calcule pe cei de la CSU Craiova, dar și Rapidul lui Adi Mutu.

Fostul portar a explicat faptul că jocul și lotul celor de la Craiova nu îi recomandă pentru a fi campioni. Totodată, despre Rapid, Duckadam consideră că nu giuleștenii nu sunt pregătiți pentru titlu, chiar dacă Adi Mutu a reușit să obțină rezultate peste așteptări, până acum.

„Rapidul și Universitatea Craiova nu cred că sunt candidate la titlu anul ăsta. Craiova a avut rezultate bune, dar jocul Craiovei nu știu dacă a încântat pe cineva. Cred că nici măcar pe suporterii Craiovei. Cu toate că au câștigat, se vede că acolo e o mare nevoie de schimbare de lot. Rapid a început foarte bine, dar se vede că nu are o constanță în jocurile bune. Au avut și șansă uneori, în ultima partidă au avut neșansă Nu cred că Rapid e pregătită pentru titlu. Mutu este peste așteptări. Faptul că Rapid a reușit să aibă un joc interesant și bun, i se datorează lui. Faptul că i se dă încredere din partea conducerii, indiferent pe ce loc se va baza la terminarea campionatului, arată că e un antrenor de viitor”, a spus Helmut Duckadam, pentru PRO TV.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În prima etapă din play-off, dintre candidatele la titlu, doar Farul a câștigat. FCSB și Craiova au remizat, scor 1-1. Egal au făcut și CFR Cluj cu Rapid, scor 2-2. Momentan, campionatul încă se joacă și orice etapă poate produce schimbări importante în clasamentul din play-off.

foto: captură Digi Sport

Politica