joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Rotaru, încântat de echipa lui Neagoe: „Fa-bu-los!”

Mihai Rotaru este adeptul fotbalului-șampanie. Patronul de la CSU Craiova nu a mai văzut un astfel de joc în Bănie, de când Laurențiu Reghecampf îi antrena echipa. Acum, prima repriză a partidei cu FCSB a arătat așa cum își dorește finanțatorul alb-albaștrilor. Acesta s-a declarat încântat de evoluția elevilor lui Neagoe și, în special, de golul reușit de Jovan Markovic.

„I-am avut în mână pe FCSB și chiar acum m-am uitat la a doua repriză. La prima repriză nu m-am uitat. Și impresia e falsă că ei au dominat. Au avut din minutul 52 și până când au dat golul, dar în rest nu au dominat repriza a doua, noi am avut o primă repriză foarte, foarte bună. Poate cea mai bună repriză a noastră cu FCSB pe Național Arena din 2014 încoace. Și am avut un gol fa-bu-los! Fabulos! Golul acela e gol de autor și ne bucură că nu e o întâmplare. A dat și va mai da astfel de goluri. Dacă era unul care dădea întâmplător un astfel de gol și era singular, treceam peste, dar a fost un gol fabulos la fel ca și celălalt înscris cu FCSB. Un gol de povestit și strănepoților”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Finanțatorul de la CSU Craiova a fost dezamăgit doar de rezultat, pentru că este de părere că formația pe care o patronează merita să obțină trei puncte pe Arena Națională.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am pierdut două puncte. Noi am venit pe Național Arena să batem. Ne bucurăm că în prima repriză am dominat total. Nu știu dacă am avut vreun corner. Suntem bucuroși că suntem pe trendul ăsta, dar suntem supărați că am pierdut două puncte. Pentru că am vorbit înainte cu staff-ul, înainte de play-off, și am stabilit că avem trei cartușe cu care să nu ne atingem ținta”, a mai spus patronul oltenilor. 

Politica