joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Andrei Ivan nu înțelege de ce nu a fost chemat la națională: „Nu am făcut scandal”

Edi Iordănescu a decis că România se poate descurca doar cu Alibec și Pușcaș în ofensivă. Selecționerul l-a chemat și pe Florin Tănase, pe lista atacanților, doar că acesta a fost toată cariera lui mijlocaș. Doar la FCSB era folosit pe poziția de vârf fals. Andrei Ivan a fost lăsat acasă și spune că nu înțelege de ce.

Atacantul de la CSU Craiova susține că nu a supărat pe nimeni la echipa națională, cu nu s-a certat cu Edi Iordănescu și că nu a avut nici cea mai mică reacție urâtă, ultima dată când a fost chemat.

Sincer nu vreau să zic nimic despre domnul selecționer, este decizia dânsului. Sincer mă așteptam să fiu la națională, sunt în formă, am marcat 6 goluri. Nu am făcut scandal, nu am comentat la nimeni din staff-ul domnului selecționer, vă spun sincer. Am fost trimis în tribune la meciul cu Muntenegru. Nu a vorbit nimeni cu mine. Ești la echipa națională, nu trebuie cineva să spună ‘bă, nu ești în lot’. Nu mă supăram, că nu am fost nici cu Finlanda și nu m-am supărat. Mă așteptam să vină cineva și să-mi spună că nu sunt în lot. Am vorbit ultima oară cu cineva de la națională când eram în Turcia în cantonament. Așa am crezut, că o să fiu convocat. Da, e frustrant, că îmi doresc să fiu acolo. Eu cred că dacă înscriu meci de meci o să fie imposibil să nu mă cheme. Nu am cui să cer scuze. Pe mine nu are de ce să mă afecteze, eu m-am antrenat bine, am fost disciplinat, nu cum s-a zis. Nu cred că am dușmani. Credeți-mă că nu știu nimic, vă spuneam dacă erau probleme”, a declarat Ivan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica