Scandalagii amendați de jandarmi

Doi bărbați, beți, care făceau scandal pe o stradă din Craiova au fost amendați de jandarmi. Unul dintre ei a încercat să scape.

„Bărbați sancționați pentru tulburarea ordinii publice Astăzi, în jurul orelor 12:30, o femeie a sesizat prin 112, că pe aleea 1 Șimnic din municipiul Craiova, doi bărbați, aflați sub influența băuturilor alcoolice, tulburau liniștea publică, prin strigăte și expresii vulgare, având cu ei și un câine periculos, fără lesă și botniță.

La fața locului s-a prezentat o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul IPJ Dolj și un jandarm din cadrul GJMb Craiova, cât și subunitatea de intervenție din cadrul unității noastre.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Unul dintre cei doi bărbați  a încercat să fugă, dar a fost prins de către colegii noștri, din cadrul subunități de intervenție.

Cei doi bărbați au fost conduși la Secția 4 de Poliţie Craiova, unul dintre ei a fost sancționat contravențional cu amendă în  valoare de 4000 de lei conform Legii 61/1991, pentru refuzul de legitimare, adresare de injurii, împiedicarea atribuțiilor de serviciu iar celălalt cu amendă în valoare de 1500 de lei conform OUG 55/2002, respectiv câinele făcea parte din categoria a II-a a câinilor periculoși, acesta neavând nici lesă nici botniță.”-Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova

Populare

Recomandări

A fost găsită spânzurată în grădina locuinței sale

O femeie a fost găsită spânzurată de către polițiștii...

Taylor Swift, desemnată persoana anului de către revista Time Magazine

Taylor Swift a încununat un 2023 strălucitor, fiind desemnată...

Sisteme avansate 3D-4K destinate intervențiilor chirurgicale, achiziționate de Consiliul Județean

Președintele CJ: „Echipamentele medicale achiziționate vor contribui semnificativ la...

Portul Izmail, lovit de drone. O persoană a fost ucisă

Portul Izmail de pe malul ucrainean al Dunării a...