Sorin Cârțu, înainte de derby-ul cu FCSB: „Meciul ăsta e mai important ca niciodată”

Meciul dintre FCSB și CSU Craiova va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00. Sorin Cârțu spune că acest derby este extrem de important pentru formația antrenată de Eugen Neagoe. Trupa din Bănie întâlnește o echipă fără antrenor, care este chiar una dintre contracandidatele la podium.

E început de play-off, toate meciurile din play-off sunt importante pentru noi, pentru că avem un handicap de recuperat pentru tot ce ni s-a întâmplat în campionatul regulat. Meciul ăsta cu FCSB e mai important ca niciodată. Întotdeauna au fost meciuri speciale între noi. Plecăm de pe poziția asta. Nu comentez (n.r. faptul că FCSB nu are antrenor), noi trebuie să ne ajutăm singuri. Ceea ce ni se întâmplă la ora actuală se întâmplă din cauza noastră, nu din cauza adversarilor. Noi am fost, de multe ori, adversarii noștri”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Playsport.

Sorin Cârțu e conștient că diferența dintre Craiova și Farul este una destul de ușor de recuperat, dacă alb-albaștri se vor mobiliza suficient și vor lega victorii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu sunt niște puncte foarte multe, care nu pot fi recuperate. Depinde cât ești de responsabil pentru fiecare meci. Una peste alta, suntem o echipă cu un lot bun de jucători. Am avut și evoluții bune și evoluții contradictorii. Suntem pe un loc în play-off, avem niște șanse, dar ne-am fi dorit să fim pe primul loc, sau pe al doilea. Obiectivele noastre, stabilite la începutul campionatului, sunt să luăm titlu și cupa. Din păcate, din Cupă am ieșit, dar rămânem cu șansa asta, totuși, chiar dacă nu avem atât de multe procente cum au Farul și CFR, dacă nu, cupele europene. Trebuie să tindem sus. Măcar locul trei, doi sau la baraj. Absolut (n.r. nu mai accepta o ratare a calificării în grupe), absolut, dar așa a fost situația, cu schimbări de antrenori, au fost niște divergențe, care s-au resimțit în clasament”, a mai declarat Cârțu.

Populare

Recomandări

Accident grav între două autocare și un TIR. A fost declanșat planul roșu

Două autocare şi un TIR au fost implicate, vineri...

FCU Craiova e gata să spargă defensiva de oțel a lui Dorinel

Paul Răducan e noul antrenor al celor de la...

Revista Mozaicul, 25 de ani de apariție

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește luni, 25...

ANM: Căldura se prelungește până la sfârșitul lunii octombrie

Temperaturile vor rămâne mai ridicate decât cele normale pentru...