4 craioveni, arestați pentru trafic de droguri de risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și un procuror din cadrul DIICOT Craiova au desfășurat, în municipiul Craiova, o acțiune pe linia traficului de droguri de risc.

Potrivit IPJ Dolj, în urma activităților desfăşurate, a fost prins, în flagrant delict, un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce oferea spre vânzare 10 plicuri ce conţineau substanţe psihoactive.

Ulterior, au fost puse în executare 5 mandate de percheziţie domiciliară, toate în municipiul Craiova, fiind descoperite și ridicate alte 143 de pliculeţe cu un conţinut asemănător, două telefoane mobile și 6.170 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”În fapt, 4 bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 18 şi 52 de ani, toţi din municipiul Craiova, sunt bănuiţi că ar fi comercializat substanţe psihoactive către diverse persoane din municipiul Craiova.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Craiova a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, faţă de cei 4 bărbaţi, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive”, se arată în comunicatul poliției.

Cei 4 au fost prezentaţi judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, care a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

Populare

Recomandări

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Și-a ținut mama mumificată acasă, pe canapea, timp de 15 ani

Un bărbat în vârstă de 76 de ani a...

Mai multe tipuri de concedii, considerate vechime pentru stabilirea pensiei 

Mai multe tipuri de concedii sunt luate în considerare...