Mititelu își face griji pentru sezonul viitor

Adrian Mititelu a scăpat de probleme în această ediție de campionat. Financiar, transferul lui Compagno la FCSb i-a ajutat pe olteni. Totodată, sportiv, reinstalarea lui Nicolo Napoli pe banca alb-albaștrilor a scos FCU Craiova din zona retrogradării.

Totuși, Adrian Mititelu știe că în sezonul viitor, lucrurile nu vor mai sta la fel. Pe lângă CFR Cluj, Farul, FCSB, Rapid și CSU Craiova, patronul de la FCU spune că Petrolul va fi o altă formație de temut. Omul de afaceri consideră că din urmă vin și alte formații puternice.

Petrolul vine tare din urmă. Din câte știu, acolo este organizare, se anunță un club puternic de la anul. Au un lot foarte bun, am informații că lucrurile sunt mult mai bine organizate acolo decât vă așteptați. Nu mai spun de Voluntari, care este în vână. Altă echipă foarte bună este Hermannstadt, nu pentru că are un lot super valoros, dar prin autodeterminare, pregătire și modul de luptă, le-a ieșit. E o nucă tare Sibiul, greu să-i bați. Altă echipă foarte bună este U Cluj, chiar dacă a pierdut cu CFR. Meciul acela nu este concludent. Sunt 4-5 echipe cu șanse”, a precizat Mititelu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Și-a ținut mama mumificată acasă, pe canapea, timp de 15 ani

Un bărbat în vârstă de 76 de ani a...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Mai multe tipuri de concedii, considerate vechime pentru stabilirea pensiei 

Mai multe tipuri de concedii sunt luate în considerare...