vineri, iunie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Tânăr drogat la volan, în Slatina

Un tânăr de 22 de ani din comuna Milcov a fost depistat de polițiști, conducând un autoturism după ce a consumat droguri. Șoferul a ieșit pozitiv pentru substanța numită MDMA. Acesta s-a ales cu dosar penal.

„La data de 12 martie a.c., în jurul orei 18:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Banului din municipiul Slatina, au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Milcov.

În urma verificărilor efectuate, întrucât tânărul prezenta un comportament suspect, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, respectiv MDMA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive în organism.

Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind continuate cercetările”, au spus polițiștii.

Tânărul a fost depistat în urma unei acțiuni la care au participat 92 de polițiști din cadrul Serviciului Rutier Olt, Biroului Rutier Slatina, Biroului Rutier Cracal și polițiști rutieri ai Politiei Orașului Corabia, Politiei Orașului Balș, Poliției Orașului Scornicești și Poliției Orașului Piatra-Olt, au folosit atât aparatele radar cât și aparatele etilotest.

Polițiștii au aplicat 318 sancțiuni contavenționale, în valoare totală de peste 100.000 de lei.


Politica