sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă se vede play-off-ul. FCU Craiova pierde și le dă emoții suporterilor

Nicolo Napoli nu a reușit să îl facă fericit în avans pe Adrian Mititelu, pentru că FCU Craiova s-a încurcat la Sibiu. Oltenii au pierdut cu 1-0 în fața celor de la Hermannstadt și așteaptă ultima rundă, cu Sepsi, pentru a lămuri situația legată de play-off.

Cei de la Sepsi au pierdut și ei meciul pe care l-au disputat împotriva celor de la FCSB. Elevii lui Bergodi au fost învinși cu scorul de 1-0. Astfel, distanța dintre cele două echipe ce se duelează pentru locul 6 rămâne aceeași. FCU Craiova are un avantaj în acest sens, pentru că se poate calificate și cu un rezultat de egalitate cu Sepsi.

FC Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț – Biceanu, Sota Mino – Balaure, G. Iancu, C. Popescu – D. Paraschiv. Rezerve: Muțiu, Issah, D. Iancu, Medina, P. Petrescu, Bărbuț, Limaj, Buhăcianu, Babici. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

FC U Craiova: I. Gurău – R. Negru, A. Duarte, Henriques, Mascarenhas – Vl. Achim, Dr. Albu – Baeten, Bahassa, G. Ganea – A. Chițu. Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, Huyghebaert, Piccolomo, I. Zanfir, Van Durmen, Bauza, Sidibe, Blănuță. Antrenor: Nicolo Napoli.

foto: Facebook/fcucraiovaofficial

Politica