miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Moțiunea împotriva ministrului Muncii, Marius Budăi, respinsă

Moțiunea împotriva ministrul Muncii, Marius Budăi, depusă de USR și Forța Dreptei, a fost respinsă în Camera Deputaților.

 S-au înregistrat 86 voturi pentru, 177 contra, două abţineri şi patru deputaţi nu au votat, scrie news.ro

Deputatul Cristian Seidler (USR) a declarat după vot: ”L-aţi salvat pe salvatorul pensiilor speciale şi prin asta, v-aţi constituit, oficial, prin votul în Parlament, în scut în faţa pensiilor speciale. Mergeţi şi spuneţi tuturor alegătorilor voştri că faceţi scut în faţa pensiilor speciale”. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a afirmat, la dezbaterea în plenul Camerei Deputaţilor, că este „un simulacru de moţiune”.

„Aceasta este un simulacru de moţiune, scrisă de oameni care nu au fost în stare de nimic atunci când au guvernat, care au adus doar sărăcie, foamete şi au închis oamenii în case, care nu au ajutat nici oamenii, nici mediul de afaceri, făcând praf şi pulbere până şi puţinele măsuri de ajutor pe care tot ei le promiseseră. Aţi scris o moţiune fix aşa cum aţi guvernat, numai minciuni şi nimic bun pentru oameni. Staţi liniştiţi, românii ştiu în cine să aibă încredere”, a spus Budăi.

USR şi Forţa Dreptei au depus moţiunea simplă intitulată „Marius Budăi – ministrul salvării pensiilor speciale”. Cele două partide îl acuzau pe ministru că „nu a fost în stare să scrie un proiect corect de eliminare a pensiilor speciale şi România riscă să piardă banii din PNRR fără această reformă”.

Politica