joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Fără permis și cu numere false de înmatriculare

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Caracal, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut vineri, 3 martie, un bărbat, în vârstă de 45 de ani.

Acesta este cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„În fapt, la data de 3 martie a.c., în jurul orei 17:10, polițiștii rutieri din cadrul Politiei Municipiului Caracal, în timp ce desfășurau activități specifice pe Centura Ocolitoare a municipiului Caracal, au oprit pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Redea, județul Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că șoferul autoturismului avea dreptul de a conduce suspendat, iar autoturismul era neînmatriculat.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ulterior, la aceeași data, polițiștii, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul parchetului de pe lângă Judecatoria Caracal, au reținut bărbatul pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând sa fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale”, potrivit IPJ Olt.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Politica