joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gheorghe Dincă scapă de acuzații de viol

Gheroghe Dincă  tocmai a aflat că a scăpat de trei acuzații de viol și agresiune sexuală, pe care procurorii le primiseră pe numele său în perioada în care anchetau disparițiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal a clasat dosarul privind aceste acuzații. Era vorba despre trei victime, una dintre fete fiind o minoră.

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, a explicat pentru Fanatik faptul că procurorii nu au putut confirma acuzațiile formulate de victime împotriva lui Gheorghe Dincă.

„Dincă a fost cercetat pentru trei fapte de viol: una referitoare la o fetiță de 5 ani, una la o femeie care l-ar fi recunoscut că a violat-o în tinerețe, și la o alta pe care o chema să-i facă menajul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

S-a făcut disjungere, s-a stat cu dosarul până în toamna anului 2022, după care s-a dat clasare”, a afirmat avocata, potrivit Fanatik.

Una dintre femei, cea care susține că ar fi fost violată de Gheorghe Dincă în tinerețe, afirmă că l-a recunoscut pe acesta după imaginile apărute la televizor. Ea l-a acuzat pe Dincă că a violat-o într-o cameră de cămin, în urmă cu mai bine de 20 de ani, însă procurorii au concluzionat că fapta poate fi considerată prescrisă.

O altă acuzație a venit din partea unei femei în vârstă de 49 de ani, care le-a explicat oamenilor legii că Gheorghe Dincă a chemat-o să îl ajute cu treburi prin gospodărie, însă apoi a abuzat-o și la final a trimis-o acasă cu un taxi.

Ȋn fine, ultima acuzație a venit din partea unei fetițe în vârstă de 5 ani, la puțin timp după ce scandalul Caracal a explodat în mass-media. Copila le-ar fi povestit părinților că Gheorghe Dincă ar fi abuzat de ea, iar sora ei mai mare a susținut aceste afirmații.

Cât despre botezul lui Gheorghe Dincă și trecerea la penticostali, realizată cu ajutorul asociației „Misiunea Family to Family”, avocata Carmen Obârșanu este de părere că totul este o înșelătorie din partea lui criminalului.

„Probabil că se gândește că va ajunge în America, ajutat de această asociație. Dincă nu este genul care să se pocăiască. El minte în continuare”, a afirmat avocata.

Politica